ПРОДАЖБА НА ГАРАЖА

Се продава гаража на бул.Партизански одреди бр.21 од 15,43м3 со сопствен приод и имотен лист. Информации на тел 072263431

072263431

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

бул. Партизански одреди бр.21

СКОПЈЕНазад


Испрати порака на продавачот