закуп на деловен простор

Се издава деловен простор 16м2 на ул Климент охриски бр.75,(мезанин)Пелагонка 2,Битола, во одлична состојба

071294149

по договор

ул Климент охридски бр.75

БитолаНазад


Испрати порака на продавачот