УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ОГЛАСИ НА КУПИ ПРОДАЈ !!! Огласите на КУПИ ПРОДАЈ се бесплатни.
КУПИ ПРОДАЈ го задржува правото да не ги објави или избрише од базата огласите кои содржат навреди,клевети,непристојни зборови,лични и политички дисквалификации или било какви незаконски содржини.
КУПИ ПРОДАЈ не одговара за валидоста на понудите и се исклучува од евентуални спорни ситуации помеѓу купувачот и продавачот.
КУПИ ПРОДАЈ не е посредник и не наплаќа никаква провизија од евентуалните купопродажби.
Личните податоци кои ќе ги остави купувачот или продавачот на страната на КУПИ ПРОДАЈ се јавни.
Времетраењето на огласот е неограничено и истиот ќе биде објавен на страната на КУПИ ПРОДАЈ се до негово бришење од страна на корисникот.

Начинот на објавување на оглас е следен:
-Кликнете на копчето "Објави оглас".
-Регистрирајте се со одбирање на корисничко име емаил адреса и лозинка.(доколку не сте регистрирани)(доколку користите internet explorer потребно е да дозволите cookies , на следниов начин: •Launch Internet Explorer. Click the "Tools" icon at the top-right corner of the screen, then choose "Internet Options." •Click the "Privacy" tab at the top of the "Internet Options" window. Click "Advanced." •Check the box to the left of "Override automatic cookie handling." •Configure the options for "First-party Cookies," "Third-party Cookies" and "Always allow session cookies." Microsoft suggests accepting "First-party Cookies," blocking "Third-party Cookies" and checking the box next to "Always allow session cookies." •Click "OK" to close the "Advanced Privacy Settings" window, then "OK" to close the "Internet Options" window.
-Логирајте се со вашето корисничко име и лозинка.
-Пополнете ги сите полиња.
-Доколку сакате да вметнете слика кликнете на копчето "Choose file" , можете да објавите до 6 фотографии.(препорачана големина 800 * 600 пиксели)
-Кликнете на копчето "Потврди".
-Вашиот оглас е веднаш објавен на нашата страна.

КУПИ ПРОДАЈ Ви нуди можност да го менувате или избришете огласот во секое време со логирање преку вашиот кориснички профил,како и да пратите порака до продавачот.
За да објавите оглас во категоријата спонзорирани огласи обратете се на емаил - info@kupiprodajmk.com
За сите оние кои сакаат да се рекламираат на КУПИ ПРОДАЈ , нашата страна Ви овозможува поставување Банер со хиперлинк до вашата веб страна доколку сте заинтересирани обратете се на емаил - info@kupiprodajmk.com

Ве молиме да се однесувате во согласност со правилата и условите на КУПИ ПРОДАЈ,во спротивно огласите како и вашиот профил ќе бидат избришани од нашата база на податоци.
ВИП - ОГЛАСУВАЧ
- Сите Ваши производи ќе бидат прикажувани во редовното пребарување.
- Вашето лого ќе биде видливо во сите Ваши огласи.
- Можете да управувате со сите Ваши производи, едноставно влезете во моја продавница.
- Вашето лого, името на фирмата и деталниот текст за Вашата услуга ќе се појави на листата со предмети.
- Презентирајте се професионално со нашата услуга ВИП огласувач
- Додадете на Вашиот профил дополнителни информации за Вас или Вашата компанија.
- Многу компании работат со онлајн продавници кои имаат малку посетители.
- Со ВИП членството заштедувате време и пари,во исто време го зголемувате бројот на потенцијални клиенти.
- Вашиот ВИП профил го користите како своја сопствена веб продавница.
- Зголемете ја вашата добивка со оваа наша услуга.
за повеќе информации контактирајте не.
контакт:
info@kupiprodajmk.com